RULLPLAY TRANS - YOU PLAY WE PAY !

Cine suntem ?

O firma virtuala bazata pe jocul Euro Truck Simulator 2

Strabatem harta virtuala a Europei in lung si lat , avem peste 40 de soferi cu varste cuprinse intre 16 si 60 de ani ! Ne jucam , ne enervam , ne distram si creem cea mai frumoasa echipa din acest joc !

RULLPLAY TRANS

Zi de zi, la drum la fel ca acasa. O companie de succes garanteaza calitatea prestatiei sale printr-o serie de argumente solide. Pentru un transportator de talia noastra, ele au devenit certitudini. "RullPlay Trans Romania" este liderul absolut al transportului rutier din comunitatea romaneasca virtuala Euro Truck Simulator 2. "RullPlay Trans Romania", o companie tanara, care si-a tnceput activitatea pe data de 05.11.2017 pe comunitatea Euro Truck Simulator 2 si care la numai cateva luni de functionare are legaturi si rute zilnice de transport rutier de marfa in intreaga Europa fiind recunoscuta pe plan international. Asa ne prezentam noi pe scurt.


 • www.rullplay.ro
 • Fair PLay
 • Amuzament
 • Distractie

RULLPLAY TRANS

Te intrebi de ce suntem noi diferiti.Suntem eficienti, pragmatici, clari, si onesti. Camioanele noastre pot fi vazute pe marile autostrazi ale Europei, ale Angliei si ale Scandinaviei fiind axati pe transportul de marfuri generale, efectuand si transporturi de utilaje agabaritice. Pentru a ne permite sa raspundem eficient nevoilor exprimate pe o piata foarte dinamica, lucram in permanenta la dezvoltarea si innoirea flotei, dar si la dezvoltarea abilitatilor profesionale ale soferilor. Ca sa te convingi poti sa studiezi evolutia si imaginea firmei noastre in comunitatea Euro Truck Simulator 2 si poti sa iei legatura cu noi. Acestia suntem noi, firma "RullPlay Trans Romania", un exemplu bun atat pentru comunitatea romaneasca din Euro Truck Simulator 2 cat si pe plan international.

DE CE SA NE ALEGI ?

 • PERSOANE MATURE

  Majoritatea membrilor vechi s-au reunit ! Jucam , radem , legam prietenii .

 • Varietati

  Da , comunitatea este despre ETS2 , insa timpul il ocupam si cu alte jocuri in voga . Conversam si aducem cele mai noi tendinte !

 • Propun

  Poti veni cu idei noi , iar noi le discutam la sedintele saptamanale , le testam si ce este ok pentru toata lumea punem in aplicare !

PARTENERI