Euro Truck Simulator 2 1.38 Release

După o săptămână interesantă pentru American Truck Simulator odată cu sosirea Idaho, suntem bucuroși să anunțăm sosirea actualizării 1.38 pentru Euro Truck Simulator 2 !

Dorim să mulțumim tuturor celor care au luat parte la beta deschisă și au contribuit cu rapoarte de erori și feedback general. Sperăm că acum puteți începe să vă bucurați pe deplin de diferitele caracteristici noi care sunt incluse în această actualizare. Deci, ce vă puteți aștepta să găsiți în actualizarea 1.38 ETS2? Permiteți-ne să vă oferim o recapitulare rapidă a celor mai semnificative schimbări.

https://www.youtube.com/embed/pGY1dZkJ6xo?feature=player_embedded
În primul rând, una dintre cele mai semnificative schimbări pe care șoferii le vor observa de-a lungul hărții în majoritatea orașelor importante, prin introducerea unor reprezentanțe de marcă de camioane nou proiectate și unice. Toate locațiile reprezentanțelor de pe harta Euro Truck Simulator 2 au primit o reîmprospătare, așa că asigurați-vă că le vizitați în joc în timp ce treceți cu mașina (merită oprit!). 

Orașul francez Lille a primit, de asemenea, o reskin în această actualizare. Unele dintre principalele modificări includ actualizări la joncțiunile rutiere, care au fost refăcute și create cu structuri mai precise. Semnalele rutiere și drumurile, în general, au fost, de asemenea, actualizate cu texturi mai precise, realiste și detaliate, împreună cu clădiri și active noi. Dacă întâmplător treceți la livrare, vă recomandăm să vă alocați timp suplimentar pentru a vedea Lille personal.

De asemenea, suntem încântați să introducem includerea unei tehnici de grafică pe computer pentru aproximarea eficientă a efectelor de ocluzie ambientală în timp real. Screen Space Ambient Occlusion, mai bine cunoscut sub forma sa mai scurtă SSAO, creează umbre în zonele în care obiectele se conectează, pentru a-i oferi un aspect mai natural și mai credibil în ceea ce privește iluminarea și umbrele.
GPU-urile mai puțin puternice se pot lupta pentru a ține pasul cu o calitate maximă și, cu o selecție de 400% sau similară, selectată, chiar și mașinile de nivel mediu ar simți impactul pe fps. Dacă nu sunteți mulțumit de framerate după această actualizare, vă rugăm să deschideți opțiunile grafice avansate din joc și să încercați să găsiți combinația potrivită de scalare și calitate SSAO pentru dvs. Cu un GPU mai slab, poate fi recomandabil să opriți complet SSAO.

Această nouă caracteristică poate fi explicată mai bine de unul dintre programatorii noștri seniori. Asigurați-vă că ați citit o postare mai aprofundată despre acest subiect la postarea noastră pe blogul Under the Hood aici .

De asemenea, suntem bucuroși să introducem o actualizare solicitată mult timp la RGB Color Picker, pe care șoferii o folosesc pentru a-și vopsi camioanele atunci când își cumpără sau reglează camionul. Acum aveți opțiunea de a introduce intrări de culoare specifice (HSV, RGB și HEX).
Știm că multor șoferi le place să asorteze culorile camioanelor la fel în întreaga lor flotă, așa că sperăm că această caracteristică vă va fi utilă.

De asemenea, au fost făcute modificări la GPS Route Advisor, care are acum o interfață UI mai curată și mai modernă, care permite o vizualizare mai mare a hărții pe ecran. Totuși, asta nu este tot, deoarece am adăugat și noi informații pentru șoferii care folosesc puncte de control pentru călătoriile lor.

Jucătorii vor putea acum să vadă informații utile despre următorii lor puncte de control, cum ar fi distanța până la următorul punct de control și ora estimată de sosire prin GPS și harta lumii.

Pachetul de reglare DAF XF a primit, de asemenea, o mică actualizare, care va permite acum vopsirea tuturor capacelor șasiului camioanelor DAF. Așteptăm cu nerăbdare să vedem cum șoferii vor profita de această nouă personalizare a flotei lor DAF, deoarece știm că multor șoferi le place să se potrivească culorilor camioanelor lor.

Pachetul de reglare FH pentru Volvo Trucks a primit, de asemenea, o mică actualizare pe baza feedback-ului comunității noastre. Șoferii se pot aștepta, de asemenea, să găsească piese noi de reglare, inclusiv capacele roților din față, deflectoare laterale cu LED-uri, bare de protecție față stoc și aripi superioare spate cu opțiuni din plastic și crom. 

Cu toate acestea, aceasta nu este singura modificare, deoarece am inclus și noi modele de claxoane pentru a reflecta mai bine realitatea designului claxoanelor de aer. Pentru a reflecta în mod corespunzător setările reale de camioane, echipa noastră de vehicule a adăugat noi „știfturi” pe cabine de camioane care sunt specifice pentru claxoanele de aer. Am făcut tot ce ne-a stat în putință prin cercetare pentru a ne asigura că locațiile lor sunt alese pe referințe adecvate, mai ales pe valorile implicite din fabrică, desigur, dar luând în considerare și ceea ce am putea găsi în reglarea fotografiilor de la festivalurile camioanelor. Puteți citi mai multe despre adăugarea lor într-o postare anterioară pe blog .

De asemenea, suntem bucuroși să aducem 3 noi rute de transport special pentru șoferi, pe care să le urmăm în cea mai recentă extindere a hărții noastre pentru Euro Truck Simulator 2 , Drumul spre Marea Neagră . Aceste rute sunt:
Reșița la Târgu Mureș
İstanbul la Edirne
Pleven la Sofia

Fiecare călătorie va veni cu propriile provocări. Așadar, asigurați-vă că respectați instrucțiunile date de consilierul GPS și limita de viteză care v-au fost stabilite înainte de plecare, deoarece nu există loc pentru greșeli!

Această adăugare va veni ca o actualizare gratuită pentru proprietarii de Drum spre Marea Neagră și Transport special pentru Euro Truck Simulator 2.
Există mult mai multe pachete în această actualizare!
HARTĂ

 • Lille re-piele
 • Reprezentante unice de camioane
 • Rute speciale de transport în Drumul spre Marea Neagră
  • Reșița până la Târgu Mureș
  • İstanbul la Edirne
  • Pleven către Sofia

VEHICULE

 • Transmisie automată îmbunătățită (puncte de schimbare, moduri adaptive)
 • Huse de șasiu vopsibile pentru XF Tuning Pack
 • Piese noi de reglare adăugate la pachetul de reglare FH
 • Claxoane de acoperiș (accesorii montabile de sine stătătoare)
 • S-au adăugat vehicule Renault Trucks Range T AI (4×2, 6×2)

CARACTERISTICI

 • Îmbunătățirea vizuală – generarea procedurii de ocluzie ambientală (SSAO)
 • Consilier de traseu reproiectat
 • Navigați ETA către următorul punct de referință în consilierul de rută și pe harta lumii
 • Presetări Tobii eye-tracking
 • Selector de culori RGB reproiectat
  • S-au adăugat intrări RGB, HSV și hex
  • Presetări de culoare definite de utilizator

SUNET

 • Actualizare la FMOD 2.01.01
 • Sunete de sunet individuale pentru fiecare camion
 • Fix ed T el sunet retarder atunci când motorul este oprit
 • AI – excluderea schimbătorilor de viteze pentru trenuri și vehicule electrice

Pentru a vă bucura de actualizarea 1.38, asigurați-vă că OPT OUT din ramurile beta, iar jocul dvs. va fi actualizat automat pe Steam.Pentru vechea ediție non-Steam a ETS2, actualizarea ar trebui să fie gata în câteva zile.Este posibil însă ca unele moduri să nu fi ajuns încă din urmă – această actualizare le-ar putea rupe în mod eficient. Așadar, amintiți-vă că puteți rămâne întotdeauna pe 1.37 sau pe o ramură chiar mai veche. Modul de accesare și selectare a acestora este: Clientul Steam → BIBLIOTECĂ → faceți clic dreapta pe Euro Truck Simulator 2 → Proprietăți → fila Betas → selectați versiunea dorită.Publicat de Alexla 21.07.2020 08:46:00 AM80 de comentariiTrimiteți prin e-mailBlogAcest lucru!Distribuiți pe TwitterDistribuie pe FacebookDistribuiți pe PinterestEtichete: 1.38 , Euro Truck Simulator 2 , Actualizare

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *