ETS2: Super Stripes Paint Jobs Pack

ETS2: Super Stripes Paint Jobs Pack

Ați căutat să vă împrospătați camioanele cu o livră originală și modernă? Nu mai căuta! Vă prezentăm DLC-ul Super Stripes Paint Jobs Pack, disponibil acum pentru Euro Truck Simulator 2.

Aceste noi modele unice și colorate au fost realizate manual de artiștii talentați de la SCS Software și alese pentru aspectul lor elegant. Acest nou pachet include șase noi lucrări de vopsire, care vor fi disponibile pentru toate modelele actuale de camioane și opțiunile standard de șasiu din ETS2. Deci, cum arată? Iată prima dvs. previzualizare a acestor noi modele:

Acesta va fi, de asemenea, primul pachet de lucrări de vopsire care prezintă presetări de culoare predefinite alături de o paletă de culori complet personalizabilă, oferindu-vă, șoferului, o gamă mai largă de opțiuni atunci când vă personalizați camionul în magazinul de upgrade. Fiecare dintre aceste presetări de culoare a fost creată de artiștii noștri pentru a sugera mai multe combinații de culori alternative în plus față de cea implicită la alegerea lucrării de vopsire. 

Lucrăm la funcția de presetări de culoare de ceva timp și am crezut că nu există o modalitate mai bună de ao introduce decât cu lansarea acestui nou pachet de lucrări de vopsire. Aceste noi modele sunt printre primele care pot beneficia de această nouă caracteristică, oferind variații predefinite multiple.

Deoarece nu am vrut să facem această nouă caracteristică exclusivă pentru proprietarii de DLC, am creat și alte câteva presetări de culoare pentru unele dintre lucrările noastre de vopsire de bază existente. Plănuim să adăugăm mai multe dintre aceste presetări de culoare la lucrările de vopsire viitoare sau deja lansate în viitor.
Abia așteptăm să ieși pe drum și să devii creativ cu aceste noi lucrări de vopsire. Asigurați-vă că ne împărtășiți prima dvs. călătorie pe drum, cu Super Stripes Paint Job Pack în ETS2, pe canalele noastre de socializare cu hashtagul #SuperStripesDLC.  
https://store.steampowered.com/widget/1415700/Publicat de Alexla 17.09.2020 17:03:0039 comentariiTrimiteți prin e-mailBlogAcest lucru!Distribuiți pe TwitterDistribuie pe FacebookDistribuiți pe PinterestEtichete: DLC , Euro Truck Simulator 2 , Lansare

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *